телефон за контакт:  +359 876 494 199 от 10:00ч.-17:00ч.

Back To Top

Доставка

1. ДОСТАВКА С КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ

1.1 Доставката на продукти от Sportboutieu.eu се осъществява от куриерска фирма Еконт Ескпрес в рамките на 24 часа след потвърждаването на поръчката.

1.2 Доставките се извършват в рамките на работния ден от 09:00 – 18:00 часа на посочения от клиента адрес.

1.3 Стойността на доставката се поема от клиента и се определят от куриерската фирма изпълнител.

1.4 Плащането се извършва с наложен платеж (в брой) на куриера доставил пратката.

1.5 Потребителят може да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да попълни протокола и да заплати дължимата сума.

1.6 Потребителят има право да бъде информиран за местоположението на пратката, както и оставащото време до доставката. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, Sportboutique.eu не е отговорен и не дължи обещетение на клиента. Sportboutique.eu ще посредничи между клиента и куриерската фирма.

1.7 В случай на промиция и/или предварително обявени условия Sportboutieu.eu може да променя цената на доставка и/или да бъде безплатна за клиента.

1.8 Посочените срокове и условия за доставка на стоки, както и предлаганата услуга от Sportboutique.eu важат за територията на Република България.

*Възможно е изпълнението на поръчката от друга куриерска фирма при предварителна уговорка с клиента.

2. ДОСТАВКА ОТ СЛУЖИТЕЛ НА SPORT BOUTIQUE

2.1 Sportboutique.eu си запазва правото да изпълнява чрез свои служители доставки за гр. София на стойност 5,00 лв.

2.2 Доставките се извършват в рамките на работния ден от 09:00 – 18:00 часа на посочения от клиента адрес.

2.3 Стойността на доставката се поема от клиента.

2.4 Плащането се извършва с наложен платеж (в брой) на куриера доставил пратката.

2.5 Потребителят може да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да попълни протокола и да заплати дължимата сума.

2.6 Потребителят има право да бъде информиран за местоположението на пратката, както и оставащото време до доставката. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, Sportboutique.eu не е отговорен и не дължи обещетение на клиента. Sportboutique.eu ще посредничи между клиента и куриерската фирма.

2.7 В случай на промиция и/или предварително обявени условия Sportboutieu.eu може да променя цената на доставка и/или да бъде безплатна за клиента.

2.8 Посочените срокове и условия за доставка на стоки, както и предлаганата услуга от Sportboutique.eu важат за територията на Република България.

3.  ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

3.1 Цените на стоките, обявени в сайта Sportboutique.eu са крайни и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото законодателство.

3.2 Плащането на продукти, закупени от Sportboutique.eu се извършва чрез наложен платеж (плащане при доставка) - потребителят заплаща дължимата сума при доставка на стоката от куриера, както и транспортните разходи, свързани с нейната доставка, при условие, че такива се дължат.

3.3 Плащането на продукти, закупени с фактура от интернет магазин Sportboutique.eu се извършва по банков път.

3.4 При плащане по банков път стоките се получават до 5 работни дни.

3.5 Клиентът е длъжен да предостави цялата необходима информация за издаването на фактурата в съответствие с действащото законодателство.

3.6 Продавачът ще издаде на клиента фактура за поръчаните и доставени стоки въз основа на инфомацията, предоставена от клиента.